11 дек. 2008 г., 10:59

Мръсница 

  Поэзия » Другая
2159 0 37

                      Мръсница

Мръсница съм. По нрав. По облекло.
В безумна нощ - низвергната от Бога.
С Ате си сливам корен, потекло,
безумна съм и да безумствам мога.


А ти...? Нима не си такъв...?
За вярност - дума тук не става.
Обсебвам те и гривата на лъв,
по мене дълго ще се мята.


Мръсница съм. По нрав. По облекло.
И страст, и флирт са моите похвати.
Но не предлагай своето легло,
че тясно ми е в мъжките кревати.

© Таня Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??