3 дек. 2015 г., 18:22

Мъж 

  Поэзия » Философская
337 0 1

                                                           Мъж

 

Аз съм един мъж обикновен, 

не съм красавец, нито супермен. 

Един Човек сериозен и вежлив, 

харесвам жените и не съм срамежлив. 

 

Бил съм добър, бил съм услужлив, 

понякога бил съм тъжен и колеблив. 

Добрите хора подкрепям и уважавам, 

с каквото мога им помагам, 

на свята дума държа и отстоявам. 

Ценностите в хората обожавам. 

 

И аз имам тъжни и весели дни. 

С жените до мен се отнасям добре, 

били сме заедно, а сега сме сами. 

 

Така е в Живота, но той продължава, 

никой никого не може да притежава. 

Всеки има своята съдба, 

но продължавам да вярвам в Любовта. 

 

В Любовта няма място за Борба, 

между любими нявга мъж и жена. 

Когато между тях не върви, 

да поеме всеки своя път. Нали? 

© Валентин Миленов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??