1 апр. 2018 г., 23:49

Мъжки момичета 

  Поэзия » Философская
904 0 2

Мъжки момичета

О, колко си сериозна само!
Да плачеш ти кога си забрани?
Разбирам, да се хленчи не е модно,
я едно уиски си сипи
Нямаш време да се смееш, да танцуваш и да пееш...
Че жена забравила си май
глупачке, я се осъзнай!
Медал за храброст няма кой да ти даде.
Борбата мъжка, дето водиш, от женското във теб краде! 

© Любомира Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??