7 мар. 2017 г., 18:37

Мъка и тишина 

  Поэзия » Другая
482 0 0

Мъка и тишина
заедно с постоянна самота,
задушават те ума ми
и горчиви сълзи давят ли гласа ми...

 

Мъка и тишина
вървят ръка за ръка,
а до тях непрогледна тъмнина
спуска се като буйна река.

 

Мъка и тишина
настанили са се кротко,
как лъхат те студенина
в сърцето тъжно надълбоко...

© Алекс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??