2 дек. 2014 г., 20:37  

Мълчи ми се... 

  Поэзия » Любовная
1119 0 0

Докато мълчах, не ставах ли различна?!

Другите много говорят.

На мен ми се мълчи.

Не ми се мълчи за всички.

За теб ми се мълчи.

Теоретично ми се мълчи.

И ми се мълчи дълго,

защото дълго говорехме... 

но какво от това?!

Цялото пространство ми говори...

А на мен ми се мълчи.

Наговорих се.

Наговорих се с другите.

С всички други се наговорих...

Наговорих се за теб.

Сега искам да се намълча.

© Единствена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??