30 дек. 2007 г., 11:32

Мъртвите не могат да обичат - 3 

  Поэзия
898 0 6
   "Мъртвите не могат да обичат" 3

Нощта отлита обезверена,
студена, кошмарна и черна.
И разкрива картина изкривена,
късаща най-здравите нерви.

Гробовете - зверски разкопани,
зеят черните ковчези.
Мъртвите - гледат изтерзани
през черни, бодливи завеси.

Те излезли са да видят
малката убийца на любов.
И черната кръв да изтрият
от най-пресния гроб.

Тя отдавна е осъзнала,
че мъртъв, аз не мога да обичам.
А пътя, който е избрала
е сърцето ми и в гроба да съсича!
   Nick Dracula

© Антон Городецки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??