28 авг. 2013 г., 21:06

Мъртво вълнение 

  Поэзия » Пейзажная
389 0 0

МЪРТВО ВЪЛНЕНИЕ

 

В небето ведро
оглежда се морето,
а вятърът сърдит е на нощта,
вълна вълната не застига,
бързат за среща със брега.

Предателски прибоят ги посреща,
вълни е бил, преди целувките с брега,
дълбае миди, пясък, тиня,
разбива ги и става на вълна.

Мъртвото на пясъка изважда,
мъртво вълнение е то,
живот отнело и създало,
уж мъртво, а пък живо е,

дано!

© Лордли Милордов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??