8 мая 2011 г., 17:38

На Д... (това е краят) 

  Поэзия
548 0 0

Щеше ли да ме обичаш?

Преди да изгубя росата от небето.

Щеше ли стъпките ми да не отричаш?

Когато вървях след теб незаметно...

© Нели Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??