24 дек. 2009 г., 12:53

На джуджетата и Рудолф 

  Поэзия » Философская
519 0 6

Със звънчета на шейната

Дядо Коледа пристига

от света на чудесата

и ни носи снежна зима.

Всички ние сме щастливи –

пак усмихнахме децата

със подаръци красиви,

скрити вкъщи под елхата.

Рудолф с мислите самотни

гледа тъжно към звездите,

огорчен, че безработни

са след Коледата дните.

Радостни сме всички малки

непораснали джуджета,

че ще хапнем залъгалки,

а Снежанка ще ни шета.

Със звънчета на шейната

Дядо Коледа пристига,

за да почнат празненствата

на труда и тази зима.

© Веселин Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??