22 янв. 2010 г., 20:39

На Гери 

  Поэзия » Другая
515 0 0

Не мога да ти подаря аз нищо материално,

разбираш, криза е сега…

Но аз поет съм и ще се опитам, нестандартно,

подарък, в стих да претворя.

 

В това объркано и сложно време

изобщо не е лесно себе си да съхраниш,

да си останеш тъй усмихната и ведра

и в бизнеса отличен професионалист.

 

Аз знам, че трудности те чакат,

че няма да е лесен твоят път,

но също сигурна съм, че не малко

радостни моменти предстоят.

 

Желая ти успехите да бъдат повече

от трудностите по трънливия ти път,

дано откриеш най-голямото съкровище

във смисъл на любов, семейно щастие, уют.

 

Да съградиш стабилен дом,

семейството ти да се умножи,

животът ти да бъде песен,

макар и на моменти да горчи.

 

Желая ти да чувстваш себе си обичана,

щастлива, целеустремена и добра.

Във  всичко, до което се докоснеш,

да виждаш сбъдната мечта.

 

Приятели да имаш ти желая,

по пътя да не си сама.

Бори се, не унивай, имай вяра,

че трудното е временно, не винаги ще е така.

 

И нека празници да има весели,

купони, танци, песни до зори!

В тези тъй забързани, работни делници,

намирай време да празнуваш - млада си,

едва на тридесет и три!

© Счетоводител Храбър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??