11 дек. 2014 г., 17:47  

На жена ми - сонет 

  Поэзия » Любовная
319 0 0

На жена ми /сонет/

С любов те гледам  аз, любима!
Готов съм винаги при теб да спра...
Дори  при мене  да е зима,
цветя за теб ще набера!

Аз винаги с теб ще  остана,
за да лекувам свойте рани...
Макар, че вече не съм млад,
за мене ти си моя  свят!

Очи  отварям от зарана
и виждам любовта е с нас!
Признавам, че си пак на  власт

аз поданик  ще ти остана!

 Ти с радост пълниш мойте дни!
Не си ми само хоби ти!


Прочети още: http://www.stihovebg.com/Poeziya/Lyubovna/Na-zhena-mi-/sonet/173447.html#ixzz3LZNdQQZo

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??