23 мая 2008 г., 07:37

На косъм разстояние... 

  Поэзия » Любовная
808 0 20

"С коси и бакембарди, и трапчинки..." -

коя те е описала така?

С усещане за мъж и половина,

към тебе тръгвам - придошла река.

 

И ей така - на косъм разстояние,

два пулса във едно ще се сплетат.

Една любов не идва по желание,

но щом реши, ще прекоси света;

 

пространства, хоризонти ще разчупи

и в теб сезоните ще пререди...

Но не, не можеш с нищо да я купиш -

от нищото сама ще се роди.



© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??