27 окт. 2012 г., 14:47

На кръстопът 

  Поэзия » Другая
497 0 0

Палиш колата и тръгваш ти...
Газ до дупка и рок звучи...
Цигара след цигара...
Живот на колела...
Бързаш да се видиш с нея ти...

Среща на кръстопът, както винаги...
Гъста гора, студ и страни звуци в нощта...
Излезе от колата и я видя...
Стоеше на кръстопът, както винаги...
Къса пола, дълга коса и черни очила...
Стоеше и гледаше смаяно ти...

Тя тлееше и лукаво се усмихваше...
Предлагаше ти сделка...
Живот за пари...
Извади пистолета си и хладнокръвно я уби...
Не беше огън жена, а демон от ада...

© Александра Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??