4 мая 2017 г., 17:44

На моя брат 

  Поэзия » Другая
1770 0 0

Кръвта вода не става,

ще го кажа аз на теб,

не ще ни раздели измама,

ти си най-близкият човек.

Тъга и радост ще делим

и рамо ще си подадем,

по пътя заедно вървим,

до последния си ден.

© Мария Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??