19 мая 2015 г., 19:53

На народа 

  Поэзия » Гражданская
343 1 0

Защо за тебе пиша?
Защо калта от тялото ти отстранявам?
Защо въздуха ти дишам?

Защо "лидерите ни" подигравам?

Не за да създавам литература,

макар и туй да правя,

а за да изоблича хора с малко култура,

които само болка и сълзи ни доставят.

 

И аз те любя,

аз към тебе имам дълг

и докато живота си изгубя

няма да те продам като на търг.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??