"Назад, назад" все казват на Калините,
а ние все напред вървим.
Главите си в стени разбиваме,
но път намираме до нашия любим.
"Назад, назад" все казват на Калините,
но чуваме единствено "Ела"
И хванали на вятъра юздите
достигаме до нашата мечта.
...Деца на Вечността и Красотата!
И феи на внезапната любов -
"Назад" ни казват, но с очи ни викат
и влюбени остават до смъртта.
© Калина Игнатова Все права защищены