Пак е Март, и пак е Осми,
и пак ще купя куп цветя!
И пак на старите въпроси
ще търся отговор сега:
Какво й липсва на жената,
че иска винаги със мен
да бъде център на земята
на този хубав, Осми ден!
Подаръци - коли, парфюми -
купувам всичко наведнъж!
Отделно с много цуни-гуни
дарява я прекрасен мъж!
Но защо горкичката желае -
да бъде с мене под ръка?
Нима самата тя не знае -
че аз съм малко... по-така!
Че тези празници ме мъчат
и често ставам срамежлив.
Не зная как да се науча
да бъда с другите вежлив.
Но ето, днес разбрах накрая
защо ме вкарва в този филм -
Със мен жена ми е във Рая -
на Осми аз съм й Любим!
На Осми аз съм й момченце -
най-хубавия... манекен!
И малко сладичко меченце -
подаръка за този ден!
Че Осми Март е ден на Мама,
на жени, деца - дори... мъже!
Макар подаръци да няма
за Тати днеска... от сърце!
© Yuri Yovev Все права защищены