16 авг. 2021 г., 15:27

На приятелите, които си отиват… 

  Поэзия » Философская
255 0 0

 

Шест е ...
Не искам да се будя…
Пътувам между светлина и мрак…
Настроението е кота нула.
И колкото и да съм силна, пак
душата се е свила.
И боли...
Приятел, пореден… поел е път
към звездите…
А по земния наш,
по нелекия път,
щом задуха от човеците хлад
щом сивеят без обич душите
и чувствата се превърнат на пепел…
"Дежа вю" от познат кръговрат
надявам се, ще ни върне денят
по-добър,
по-човечен,
по-светъл….

© Даниела Виткова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??