26 янв. 2020 г., 06:53

На път съм 

  Поэзия
325 1 3

Докато живота ме научи

вече ми изтляха сякаш дните.

То, отвъдното ще ме измъчи,

щом не ми достигат добрините.

 

Не зарадвах толкова животи –

как да искам още дни човешки?!

Ех Съдба, на път съм към Голгота –

с дух, материя, венец от грешки!

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??