Отечество, аз те любя всеки ден,
а те обичам сал, че в теб съм роден.
Всеки месец в нашата мила родина
разкошен е като райската градина.
И дали си ти в село или град,
родний край е все на хубост богат.
Че чудна е нашата природа -
нека всеки ден тачи я народа!
© Георги Все права защищены