2 окт. 2007 г., 08:58

На съня 

  Поэзия
521 0 3
 

Да тълкувам ли...

красотата или да

я възпея в сън?


Или представи

огнени за нея да

създам - навън?


Хармонията

дали да докосвам със

жилави пръсти?


Или оставам

да ме омагьосва тя

като намереното


ново аз, като...

нестихналата муза -

ще пребъде ли?!



02. 10. 2007 г.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??