Там горе, на тавана, аз чувствам се свободна, преродена,
там събирам се с приятели и весело се смея.
Там усещам как вятърът вдъхва ми живот,
там чувствам се човек, а не мрачен скот.
Там съм по-близо до небето,
това място с прекрасни спомени изпълва ми сърцето.
Там представям си, че мога да летя
и никой не може да ми развали мига!
Там мога да докосна звездите
и да залича от очите си сълзите.
Там е моят рай на Земята,
там аз преоткривам красотата!
© Ванс Все права защищены