10 дек. 2013 г., 22:40

На теб с любов 

  Поэзия » Любовная
842 0 0

 

 

С погледа си ти ме омагьоса. 

Без срам открадна моето сърце. 

Ръцете ми отчаяно те търсят, 

душата ми лети към теб като перце.

 

Далече си, но аз мечтая. 

Рисувам те в мечтите и в съня. 

Обичам те от тук до края на света! 

Голямата любов била е слънце, 

ти си слънчицето в моята душа. 

Не си отивай, без теб съм нищо, 

без теб съм толкова сама...

© Анна Анатолиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??