13 нояб. 2014 г., 00:07

На Велизар Енчев 

  Поэзия » Гражданская
344 0 0

За един живот честит

ти - интелигент мастит,

бориш се, и против бандити,

които са пред обществото разкрити,

ти будиш ни, словото ти е блага вест

на чист журналист и човек с чест!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??