7 авг. 2007 г., 22:00

Надежда 

  Поэзия
643 0 3

Когато надеждата в мене се сгуши
и плисне в кръвта топлина,
повторно се раждам - повторно да уча
житейските сто правила.

Все нещо пропускам, неука оставам.
Сънят ми не спря да кърви...
Глътни и изплюй ме. Аз пак ти прощавам.
Прости ако можеш и ти.

© Ирена Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??