15 авг. 2006 г., 20:47

Надежда? 

  Поэзия
601 0 1
Криногенни обноски
обливат тълпата от спомени.
Прах полепва в душата,
страдална и лутаща.
Къде е спомена от бурните срещи...
къде е гърча от нежните мисли,
сковал сърцето в дива страдалност?
Къде сте мигове... непосилно забравени
в тихия шепот на самотата!
Къде си останала Ти... непорочност...
излята в трагедия...
Остана само спомена... и мечтата...
потънали в прах от забрава...
но Живи!...

© Начко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??