19 мая 2007 г., 13:18

Надежда 

  Поэзия
672 0 6

Надежда...

Надежда - като запалена свещ в сърцата ни гори..
Надежда - красив огьн, но... понякога пълен с лъжи...
Надежда - като изящни бели крила, изтъкани от сълзи...
Надежда - силна вяра... но пълна с кавги...
Надежда - помага ни Тя да летим...
Надежда - някак си желае да се сплотим...
Надежда - това е моята сияйна звезда...
Надежда - твърдо непоклатима, но не е безсмъртна Тя...
Надежда... моята Надежда я разрошиха...
Превърнаха я в пепел от цветя...
Сега съм Пепелна Надежда...
разпиляна някъде във вечността!...

П.Х.

© Павлета Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??