31 авг. 2013 г., 18:11

Надеждата 

  Поэзия » Любовная
572 0 0

Нижат се минути... дни...

Рояк мисли... прелитат,

но думи няма, нали?

Кръвта ми се движи... пламти...

Очаквам мига... желая,

още малко остава... но дали?

Умората пада... тежи...

Следа от желаното... няма.

Може би утре... но надали.

© Криста Дурчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??