3 мая 2014 г., 02:14  

Наглостта на Бакас(за бежанците) 

  Поэзия » Гражданская
375 0 0

Българино, кога ще си решиш съдбата сам,

по-покорно, овчедушно племе аз не знам!

Холандският експерт Бакас ни дава "съвета"

(вместо да си вземе за Амстердам билета)

да "внесем" 1 милион гейове и чужденци,

а ако го позволим, значи сме слепци.

Но нашият народ за съдбата си нехае,

затова боли ме, затова душа ридае!

 

politikata.net/европа-ни-заповяда-внасяйте-бежанци-т/38524/

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??