6 сент. 2009 г., 10:27

Нагнояване на чувствата 

  Поэзия » Другая
338 0 3

как нагноиха само чувствата
невероятно
как любовта премина в нелюбов
обратно
и претопяват се душа в душа
преливат
изпълвайки света край нас
убиват
като барут изровен от окоп
инцизия
на стари рани гной и кръв
ревизия

това бе вчера
днеска оздравявам

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??