Налей ми да отпия поредна чаша,
след първата се услади, на втората те пожелах.
Ала не ми наливай друга, ако искаш и утре да съм тук
и все тъй да те желая.
Лека нощ и приятни сънища ми пожелай!
Ще си тръгна, както и дойдох,
с желанието да те имам, да си моя,
но опиянен този път от любов.
Жена си ти, не играчка,
кукла в ръцете ми не си.
Аз истинска те искам теб самата.
Лека нощ, блажена ти заспи!
Лека ще ми е нощта, приятни ще са сънищата ми,
устните ти щом по моите оставиха следи.
И колкото оттук насетне чаши ми наливаш,
за устните ти знай, жаден ще съм.
Калин Вълов
www,kalin-valov.hit.bg
© kalinvalov Все права защищены