27 июл. 2012 г., 00:06

Намерих любовта! 

  Поэзия » Любовная
953 0 2


Намерих любовта!



Намерих я! Онази истинска любов,

която толкоз време в стихове обличах.

Жадувах я, очаквах я без дъх,

в безсънните си нощи тихо я привличах...


Описвах я до дребните подробности.

Омаяна, рисувах я в мечтите...

Напук на всички глупави условности,

извайвах образа ù с  дните.


С усмивка аз разказвах, че я има!

За глупаво-наивна мислеше ме всеки.

До край, в твърдението си непоклатима,

устоях и на трудните моменти!


Сега стои пред мен, от плът и кръв!

Прекрасна! Съвършена! Идеална!

И спомням си с усмивка всеки път,

когато някой ме е взел на подигравка.


Благодаря на Бог за силната си вяра,

за туй, че устоях на времето.

Дочаках я! И днес се наслаждавам 

на сладостта, на плодовете на търпението!





© Силвена Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много,много,много благодаря Пожелавам го на всички от цялото си сърце и душа
  • Хубаво стихотворение,нека никога не те напусне, тази прекрасна и истинска любов,изживей я наситена с аромат на вечност!Поздрав!
Предложения
: ??:??