6 мая 2012 г., 23:22

Намирането на една вечна и споделена любов 

  Поэзия » Любовная
659 0 0

Искам любов, която да нараства с всеки дъх,

любов, която да е огледало...

любов, която никога да не достигне връх

и видях, че в тебе се е разпиляла...!

 

Ти си моята причина да живея отново,

сърцето си ти давам във ръцете,

ти си причина никога да не ти кажа сбогом

и ми го връщаш, падайки в нозете ми...!

© Тони Главоногов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??