Към кого сърцето ми пътува,
за кого душата ми тъжи,
споменът за тебе ме вълнува,
затова - писмо ми напиши.
Напиши, че друга днес обичаш,
че за нея мислиш и пламтиш.
Чакай, тези думи не изричай,
от любов писмо ми напиши.
Напиши, че много ти е тежко,
че без мен денят не е красив,
напиши, че си допуснал грешка,
че без мене ти не си щастлив!
Напиши ми, моя обич, бързо,
напиши или ми позвъни,
никога за обич не е късно,
ако тази обич ще си ти!
© Даниела Атанасова Все права защищены