22 апр. 2016 г., 21:30

Напомняш ми 

  Поэзия » Любовная
563 0 6

 

 

 

 

 

 

Напомняш ми на черешовите дръвчета

Когато носиш онази къса синя рокля

И сложиш белите си обувки

Показвайки прелестните си крака

Никога не си била по-красива

Когато се усмихнеш

Развявайки лешниковите си коси

Откривайки сините си очи

Никога не си била

По моя

Л. П.

© Любослава Пиринкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??