17 янв. 2012 г., 13:26

Напук 

  Поэзия
605 0 1

"Защо си толкова жестока?
Защо си такава егоистка?
Защо се хвърляш във потока?"
А защо на вас не ви стиска?

Да съм казвала,
че съм безгрешна,
че съм истинска светица,
за да очаквате от мене
да съм кротичка овчица?

По-бърза съм от вятъра,
по-буйни са косите ми.
По-истинска от вас съм -
повече болка видели са очите ми.

И знаете ли - думите ви не важат!
Думи на страхливци,
тук не ще ме задържат.
Свободна съм,
заслужих си сама криле.
Отлитам,
напук на всички врагове!

© Хоуп Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Имаш потенциал, от теб зависи как ще го развиеш. Слушай повече музика.
Предложения
: ??:??