(безглаголно)
Плаж. Море. Вълни. Деца.
Шум. Прибой. И слънце лятно.
Вятър - бриз. Загар. Мечта.
Хоризонт до необятното.
Чайки. Полет. Лодка. Бряг.
Пясък с влюбени желания.
Мъж. Девойка. Страст и смях.
Погледи и заклинания.
Пламък. Клада. Ритъм. Танц.
Песен обична, желана.
Две тела. Любовен транс.
Сливане. Души в нирвана.
© Таня Мезева Все права защищены
Пляж і море. Хвилі й діти
Серфінг. Шум і літнє сонце.
Бриз. Засмага. Мрія. Вітер.
І безмежність горизонту.
Чайки. Злети. Човен. Берег.
І любовні побажання
Жінка. Чоловік. Кохання
Погляди і заклинання.
Ритм. Вогонь. Багаття. Танці.
Пісня, бажана, кохана
І тіла в любовнім трансі
і злиття їх душ в нірвані.