26 дек. 2023 г., 17:23

Наричане 

  Поэзия » Любовная
115 0 0

В най-шумните от всички вечери...

В най-светлите от всички нощи...

Когато вечер до огнището,

на най-обичаните масата ще сложим.

 

Ще се сбогуваме със старата година,

ще си пожелаем здраве, мир и топлина,

ще си пожелаем обич, радост и добруване

и най-прекрасните, обичани неща.

 

Ще блеснат детските очички,

пред елхата всички сме деца

и ще започнем всичките на чисто,

зарили старата година във снега...

 

След тази нощ, ще бъдем по-добри,

след тази нощ, ще бъдем по-сърдечни,

ще бъдем истински, нали...

Научили урока по човечност!

 

Диана Димитрова

© Диана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??