23 мая 2018 г., 01:24

Нашата приказка 

  Поэзия » Любовная
790 0 0

Любов.. .Само дума ли е тя,

има ли я на света,

докога ще съм сама –

питах се това.

Но преди да те срещна

днес вече знам –

съществува наистина тя!

Аз и ти заедно сме любовта,

принц и принцеса в реалността,

любовта в сърцата ни вечно жива ще е тя,

нашата приказка започва сега!

Все по-щастлива с всеки изминал ден

ти ме правиш щом се будиш до мен,

знам завинаги това ще продължи –

никой от живота ми неще те замени!

 

© vibokal Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??