14 апр. 2014 г., 01:05

Настроения 

  Поэзия » Другая
372 0 0

 

 

                                  Настроения

 

                    Улисана в дребни грижи

                    пропуснах пролетта -

                    откъснат лист от календара,

                    поредна крачка към смъртта ...

 

                                     - - -

      

                    Пролетта е прилив на кръв в слепоочията,

                    предчувствие за сладък плод,

                    бяло облаче

                                            в синьото езеро

                                                                           на небето.

                     Пролетта е усещане за живот!

© Кина Буюклиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??