9 дек. 2008 г., 14:43  

Натрапливите мисли 

  Поэзия » Другая
481 0 0

(на Ем) 

 

натрапливите мисли
са нашият затвор
който ни изолира от света
и ни създава
измамното чувство на съхраненост
на нашата същност
без да разбираме
че съдържат и отрова

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??