19 апр. 2008 г., 16:55

***Научих се*** 

  Поэзия » Любовная
741 0 3
Научих се пред тебе да съм силна,
да прикривам своите сълзи!
Душата си не искам да разкрия.
Говорят моите очи,
но ти веднъж не ги погледна,
затуй не се опитвай да ги разбереш!
Ти виждаш пламъче да свети,
а всъщност болката четеш!
Научих се да те отричам,
научих се да казвам "Не"!
Защото много те обичам,
заключих своето сърце!


© Валентина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??