19 авг. 2022 г., 15:03

Наяве ... 

  Поэзия
261 3 6

 

 

 

Знаеш ли,

тъй ми се иска

нощем да се събудя ...

наяве да ти звънна

и с глас пресипнал

да ти кажа, че съм буден ...

диханието ти нежно

в душа си да прилаская ...

и да чуя твоето дългочакано

"Зная" ...

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??