20 сент. 2010 г., 12:08

Не 

  Поэзия
607 0 1

Пропадам по пътя на мечтите и
сам се питам нощем – има ли
и за мен местенце под небето?
А тишината в сивата ми стая,
моят палач и моята присъда.      
   

© Ноно Якимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??