7 мая 2009 г., 12:43

Не чувствам, че е грях това! 

  Поэзия » Любовная
635 0 5

 

Прости, не чувствам, че е грях да те обичам,

да те искам и да копнея да си мой.

Прости, не мисля, че е грях да търся твоята прегръдка, да се моля за твоята целувка.

Не, не мисля, че греша!

Дори да знам, че никога не ще те имам,

какво ми пречи в мечтите ми да бъдеш ти?

И вечер, щом заспивам, в сънищата ми да идваш ти…

Защо?

Кажи защо мълчиш?

Знам, целувките ти са за нея – за милото и нежно същество…

О, как ревнувам те от нея, как до болка искам да си мой…

Как дори от мислите за тебе сълзите превръщат се в порой…

Аз знам, че забавляваш се със мен,

аз знам, развеселявам сивия ти ден,

но болката във мен расте

и да те забрави сърцето ми не ще!

Прости, любов, макар и да не знаеш чувствата ми ти…

Прости, че всичко ценно си ми ти…

И най-голямата мечта ми е да бъда в твоето сърце,

да прегръщам тялото ти нежно,

да целувам устните ти страстно,

да бъдеш силно влюбен в мен

и да ми го доказваш всеки ден!

24/06/08 Надя

© Надежда Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??