31 мая 2016 г., 20:39

Не е лесно 

  Поэзия » Любовная, Юмористическая
441 1 0
Не е нужно да си наливаш поредна чаша.
Не се тревожи, това ще си бъде тайната наша.
На никой няма да кажаа за това, което снощи се случи,
но искам да знаеш, че с мен ти джакпота улучи.

Не е лесно такъв като мен да задържиш.
Наистина не е лесно, не знам как успя да ме изтърпиш.
Мислех си, че още на вратата ще ми биеш шута,
но ти реши, че с мен ще си струва, и затова ми седна в скута.

Естествено, аз нищо против нямах
и да правиш с мен, каквото си поискаш, ти давах.
Накрая изцепи: Не си мой тип мъж.
Не, мой човек, ти просто харесваш срещи само за веднъж.

Сега ми казваш да си вървя, но пак ще ме потърсиш, знаеш.
Пак ще искаш с мен да си играеш.
Ем, к’во да ти кажа,
на човек като теб просто не мога да откажа.

© Кристиян Иванов Все права защищены

За човека X

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??