Аз не исках много,
не исках целия живот...
Исках просто малко време
и мъничко от твоята любов...
14.11.09 - от много време пиша разни любовни стихчета, но на тази дата написах това и осъзнах, че точно тези 4 изречения описват как се чувствам от години.
© Иви Все права защищены
Малко по малко - вир става. Съгласна съм за живота, но от любовта искай и взимай с цели шепи,защото няма да усетиш кога, някой ден тя ще си замине...