6 сент. 2007 г., 14:24

"Не искам" 

  Поэзия
557 0 2
Не искам в спомени да се обгръщам,
те носят болка и тъга.
Не искам вече в миналото да се връщам,
то носи мъничко вина.

Не искам аз да съм, която страдам,
защото знам, че теб не те боли,
но не искам и да съжалявам
за дните ни, изпълнени с мечти.

Не искам да те помня с болка и сълзи,
защото с теб ми бе добре.
Не искам да са тъжни моите очи,
а искам да се радвам аз под синьото небе.

Не искам щом те видя, да тъгувам,
че усмихнат си във този ден.
Не искам на миналото да робувам,
а да запазя онзи хубав спомен.

Не искам вече да боли,
животът е пред мен и трябва да го следвам.
Не искам да си спомням как ме нарани,
а само бъдещето да преследвам.

Не искам да те мразя!
Знам, че бяхме истински щастливи, дори за миг!
Искам само хубавите спомени да пазя,
и това да е последния ми, пълен с болка вик.

Не искам вече да боли,
не искам и сълзи!
Искам да погледна в твоите очи
и да ти кажа "Просто ме помни"

© Валентина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??