27 июн. 2008 г., 08:27

Не искам да спя 

  Поэзия
451 0 0
Спи ми се,
но не искам очи
да затварям.
Не искам
да сънувам странни
сънища.
Не искам да сънувам,
тези странни
сънища.
Те винаги ме учудват
и ме
изненадват.
Не искам да заспивам,
не искам да
сънувам.
Очите се затварят вече,
унасям се -
и ето, вече съм
във страната на сънищата.
Отново съм объркана -
отново имам
сънища объркващи.
Очите натежават,
не искам аз да спя,
не искам да сънувам!

© С обич от мен за вас Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??