26 сент. 2006 г., 15:42

Не искам да заспивам 

  Поэзия
598 0 4
В такава нощ не искам да заспивам,
луната ме докосва с нежна светлина.
Съблече бавно копринената си риза,
бялата й кожа осветяваше нощта.
Гмурна се в морето зажадняло,
затанцува върху най-пенливата вълна.
Звездите с усмивка я гледат от високо
като разпалена жарава от нечия ръка...
В такава нощ не искам да заспивам,
омагьосан от безумна красота.

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??